Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Jean Claude Van Damme’ın tır reklamını hatırlatan sahne

Ünlü oyuncu Ayhan Taş, haftanın iddialı filmi 'Çalgı Çengi İkimiz'de izleyici karşısına çıkıyor. Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği filmde 'Gürkan' (Ahmet Kural) ve 'Salih'in (Murat Cemcir), mafyadan ayrılmak için son isteğini yerine getirmesi gereken mafya babası 'İsmet'i canlandıran Ayhan Taş; aksiyon yüklü sahnelerde dublörsüz rol almış. Taş bu sahnelerin çekimlerinde 40 km. hızla giden iki tırın arasında vince bağlı bir şekilde iki saat boyunca asılı kalmış. Bu sahne bana Jean Claude Van Damme'ın tır reklamını anımsattı.
'Çalgı Çengi İkimiz'de en güldüğüm sahnelerden biri de Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in canlandırdığı 'Salih' ve 'Gürkan'ın albüm çıkarma maceralarında aralarında geçen diyalog oldu.
'Gürkan', 'Salih'e; "Tarkan olalım, Murat Boz, Keremcem, bilemedin Kubat olalım" diyor. 'Salih' de ona "Ben İbrahim Erkal'a fitim, öper başıma koyarım" diye karşılık veriyor.
Spoiler'a girdiyse affedin!
Bu arada filmin sonunda Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in efsane ikililiğinin gerçek sebebini göreceksiniz. İyi seyirler....

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA